PR - Få dit budskab ud

Du har en rigtig god sag eller et spændende arrangement, men hvordan får du budskabet ud til andre end lige dem, du selv kender?

Brug Frivilligcenterets kommunikationskanaler til at nå længere ud med dine budskaber.

Frivilligcenteret har et månedligt nyhedsbrev, hvor du kan bede om at få dit opslag med. Send dit opslag til Nyhedsbrevet til Pia Dyregaard på mail. Klik på lnket til højre. Deadline for det kommende nyhedsbrev finder du i det seneste nyhedsbrev. Klik på linket til højre.

På Frivilligcenterets hjemmeside er der både muligheder for at få arrangementer og nyheder sat i kalenderen og på nyhedssiderne. Send dit opslag på mail til FrivilligcenterFredensborg, så lægger vi det op på hjemmesiden. Klik på linket til højre.

Frivilligcenterets Facebook-side deler også gerne dit opslag. Send din tekst og eventuelle billede på mail til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. så lægger vi det op på vores Facebook-side. Klik på linket til højre.

Ønsker du hjælp til at få designet og trykt plakater eller foldere? Så kontakt Frivilligcenteret og lad os få snak om hvordan jeres papir-PR-materiale skal se ud.

Frivilligcenter Fredensborg

Teglgårdsvej 423A
3050 Humlebæk
Tlf.: 3028 4085
Åbent mandag - fredag kl. 10 - 14

E-mail : Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.