Foreninger

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å 0-9

Social Vejviser

Der er en bred vifte af frivillige sociale tilbud i vores kommune. Tilbuddene henvender sig til borgere med forskellige behov og problemstillinger. Vi har udarbejdet 'Den Sociale Vejviser', en oversigt over sociale tilbud, der er baseret på frivillighed. Målet for guiden er at gøre det nemt at finde tilbud, som passer til den enkeltes behov og situation.
 
Guiden henvender sig til borgere, som søger hjælp og støtte fra foreningerne samt pårørende, foreninger eller kommunens ansatte, sagsbehandlere og andre fagfolk, som kan have brug for at henvise borgere til frivillige sociale tilbud.

Kontakt os gerne, hvis du kender til et tilbud, som skal tilføjes guiden, eller hvis du har rettelser til et tilbud eller en forening, som du er bruger af eller frivillig på.

Aktiv forældregruppe
Støtter familiearbejde blandt flygtninge og indvandre i kokkedal
Angstforeningen
Formål: Oplyse om angst og behandling samt forebygge angstlidelser. Rådgive og støtte angste samt pårørende.
Astma-Allergi Nordsjælland
Vi udbreder kendskabet til astma og allergi og behandlingen heraf igennem oplysning og vejledning.
Børns Voksenvenner Fredensborg
Formålet er at give børn med svagt voksennetværk en voksenven. Ligeledes udvælge kvalificerede børn og Voksenvenner og matche dem, der passer sammen.
Dansk folkehjælp
Dansk Folkehjælp er en landsdækkende, frivillig humanitær organisation, som yder hjælp til udsatte mennesker i Danmark og udlandet.
Den Spanske Musik og Kultur Forening
Den spanske musik, kultur og gastronomi er de primære formål for vore sammenkomster, og ud over de tre faste årlige fester, arrangerer vi også koncerter med spanske og latinamerikanske grupper.
DH-Fredensborg
DH's formål er "at varetage fælles interesser for landsdækkende medlemsorganisation
Diabeteslokalforening Fredensborg
Vi arbejder for at udbrede kendskabet til diabetes og hvordan man lever med det. Vi deltager i arrangementer der fortæller om motion, kost o.s.v. Vi arrangerer større arrangementer sammen med andre Nordsjællandske lokalforeninger
Flygtningevenner Fredensborg
Foreningens formål er at hjælp flygtninge tilrette i lokalsamfundene Humlebæk, Karlebo, Fredensborg, Nivå og Kokkedal.
Folkebevægelsen mod Ensomhed - Fredensborg
Flere end 60 organisationer, foreninger, skoler, kommuner og virksomheder er for første gang nogensinde gået sammen for at skabe Folkebevægelsen mod Ensomhed. Vær med til at fremme fællesskaber gennem måltider.
Fredensborg Fædregruppe
Fædregruppen har til formål at mindske borgernes utryghed i forhold til unge med anden etnisk baggrund end dansk. Samt at øge trivslen og livsglæden for kommunens unge med anden etnisk baggrund og dermed forebygge, fremtidige uroligheder og konflikter.
Gigtforeningen
Gigtforeningen er en sygdomsbekæmpende forening, der kæmper for de omkring 700.000 berørt af sygdom i led, ryg eller muskler.
Gratis Rådgivning på Tværs
Foreningen Gratis rådgivning på tværs består af en gruppe rådgivere, der kan yde hjælp til selvhjælp eller henvise dig til de rette instanser, hvis du er kørt fast i en sag eller har mistet overblikket.
Hjernesagen i Nordsjælland
Hjernesagen er en privat, landsdækkende forening for mennesker ramt af blodprop eller blødning i hjernen, andre hjerneskadede og deres pårørende.
« Start Forrige 1 2 3 Næste Slut »
Powered by Sigsiu.NET

Her finder du os


Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me