Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Borger

Bliv frivillig

Der er altid brug for frivillige kræfter - også dine. Har du lyst til at gøre en forskel og give lidt af dig selv, hjælper vi dig gerne med at finde netop det frivillige job, der matcher dine kompetencer og ønsker. Som frivillig gør du ikke kun en positiv forskel for andre og for samfundet - du kan også lære noget nyt, udvikle dine kompetencer og udvide dit netværk. Frivilligt arbejde pynter på dit CV og er en unik mulighed for et positivt samvær med andre mennesker og gode oplevelser. 

På hjemmesiden frivilligjob.dk kan du også finde aktuelle frivillige jobs i Frivilligcenter Fredensborgs foreninger eller hos andre organisationer. Se nogle af de aktuelle freivilligjobs i Frivilligcentrets foreninger herunder

Ledige frivilligjob i Frivilligcenter Fredensborg

 

Havemand til Frivilligcenter Fredensborg søges. Læs mere her

 

Gratis Rådgivning På Tværs søger frivillige rådgivere.

Foreningen Gratis Rådgivning På Tværs har brug for frivillige rådgivere med faglig viden inden for følgende områder: Jura, social, psykologi og økonomi.
Læs mere om jobopslagene her

Bliv frivillig i Madkassen.

madkassen web
Madkassen holder til i Frivilligcenter Fredensborg og uddeler mad til økonomisk trængte borgere og undgår derved også madspild. Har du 1 time om ugen i overskud, og har lyst til at hjælpe, så ring gerne til Mette Fredested og hør nærmere: 3036 0790.

10003 Studievejen A3Plakat E 3 1