Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Nyheder

Fin artikel i Frederiksborg Amts Avis om evaluering af frivilligcentrene

Vera Wetlesen og de danske frivillligcentre får ros i en landsdækkende evaluering. Der er dog også plads til forbedringer. Foto: Lars Skov

Vera Wetlesen og de danske frivillligcentre får ros i en landsdækkende evaluering. Der er dog også plads til forbedringer.
Foto: Lars Skov/Fotograf Lars Skov
 
Frivilligcenter klar til endnu mere kompetence
 
Fredensborg - 10. juni 2016 kl. 14:01
Af Steffen Slot
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er aldrig til at vide, hvem der kommer ind, når døren går op på frivilligcentret i Teglgårdsvej 423 A i Humlebæk. Som lokalt samlingspunkt for frivillighed i Fredensborg, yder frivilligcentret konsulentbistand til det lokale foreningsliv, mobiliserer frivillige og synliggør det frivillige arbejde.

Frivilligcenter Fredensborg styrker sammen med landets øvrige 65 frivilligcentre det lokale frivillige engagement, fremgår det af en landsdækkende evaluering lavet af Rambøll og Socialstyrelsen.

- Vi er stolte over den flotte evaluering og glade for, at der nu er sat ord på den værdi, frivilligcentrene skaber i deres lokalsamfund. Samtidig ser vi frem til at arbejde videre med evalueringens anbefalinger, så vi også fremadrettet kan være med til at sikre, at den lokale frivillighed har de bedste betingelser og største udfoldelsesmuligheder, udtaler frivilligcentrets formand Ruth Cilwik Andersen i en pressemeddelelse.

Der er nemlig også plads til forbedringer. Evalueringen af landets frivilligcentre peger på otte anbefalinger, herunder større stabilitet i de økonomiske rammer og strategiske handleplaner med prioriterede indsatser. Alle sammen faktorer, der kan bidrage til, at frivilligcentret i højere grad end nu kan arbejde mere resultatorienteret.

- Konkret skal vi blive bedre til at forklare, hvorfor vi gør, som vi gør, og med hvilket mål for øje vi søsætter de forskellige aktiviteter, forklarer frivilligcentrets daglige leder Vera Wetlesen

Se artiklen her